hét. Júl 6th, 2020

Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége

24400 ZENTA, MÁRIA UTCA 42., TEL: 024/817-008 EMAIL: v.gazda2006@gmail.com

Újra fogadják az ügyfeleket a falugazdászok

2 min read

Pannon RTV

2020-05-11 15:13 2020-05-11 15:38 Forrás Pannon RTV

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének falugazdászai a mától újra fogadják az ügyfeleket Vajdaság-szerte. A gazdák egyesével, megadott időpontra érkezhetnek az irodákba.

A zentai irodában három falugazdász segíti az ügyfeleket. A rendkívüli állapot alatt telefonon adtak tanácsokat a gazdáknak, akik leginkább az engedélyek kiadása végett keresték fel őket, valamint az érvényben lévő szabályokról érdeklődtek.

Kalmár Beatrix, falugazdász, Zenta: „Nagyon sokan kerestek bennünket. Nagyon sok engedélyt segítettük lekérni. Felkerestek bennünket például az aktív státuszokkal kapcsolatban, ha valamit eladtak, illetve szükség volt beadni az igazolásokat, hogy aktív a gazdaságuk. Ezeket e-mailben tudtuk leigényelni Szabadkáról.”

Most már újra személyesen fogadják a falugazdászok a termelőket. Előre egyeztetett időpontban érkezhetnek az irodába, és egyszerre csak egy ügyfél lehet bent. Nagy Miklós, elnök, Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége: „Most a termelők a szükséges, aktuális változtatások miatt keresik fel őket, természetesen ez után is ha bármilyen kérdés felmerül, azoknak a megválaszolására állnak rendelkezésre, és segítenek a termelőknek, hogy mindent minél hamarabb, és zökkenőmentesen megoldjanak.”

Az iroda minden hétköznap 8 és 13 óra között fogadja az ügyfeleket a Mária utca 42-es cím alatt Zentán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük