2021-03-04

Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége

24400 ZENTA, MÁRIA UTCA 42., TEL: 024/817-008 v.gazda2006@gmail.com

Falugazdász iroda nyílik Törökbecsén

2 min read

2021-02-08 16:41 Forrás Pannon RTV

Mezőgazdasági tevékenységek segítése céljából falugazdász irodát nyitott a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége Törökbecsén.

A programot a magyarországi Agrárminisztérium támogatja. Egyébként a bánáti településen eddig még nem működött ilyen szolgáltatás, mely a jövőben a Munkás utca 80-as szám alatt lévő helyi Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület székházában várja mindazokat, akiknek bármiféle mezőgazdasági tevékenységgel, vagy pályázattal kapcsolatos kérdésük van. Az érdekelteket a hivatalban Fehér Kálmán falugazdász fogadja, akitől a termelők első kézből az aktuális pályázatokról, azok határidejéről is pontos információt kaphatnak majd. A 2006-ban alapított Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége a magyarországi Agrárminisztérium támogatásának köszönhetően évről- évre mind több magyarlakta vajdasági településen bővítette sikerrel a hálózatot, így Törökbecse a harminchatodik település, amely ennek a programnak a részese lett.

A törökbecsei iroda keddi napon reggel nyolctól délután egy óráig fogadja az ügyfeleket, mindemellett pedig a Szövetség hamarosan nyílt estet szervez, melynek keretében a bánáti település mezőgazdasági gazdáinak a vajdasági falugazdász- hálózat programját, céljait, feladatkörét mutatják majd be.

Pannon RTV/ Zséli Ágnes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük